Profi autóelektronikai megoldások

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a piaci igényeket felmérve és ahhoz igazodva, módosítjuk nyitvatartási
időnket. 2018. március 19-től, hétköznaponként reggel 8-tól délután 5 óráig tartunk nyitva.
Reméljük, hogy ez a változás sokuk megelégedésére szolgál majd a jövőben!

 
Az AUTODIGIT, mint azt a szlogenje is mutatja autoelektronikai problémák javításával foglalkozik. Legyen az motorvezérlő elektronika javítása, ABS elektronika javítás, légzsák vezérlő egységek nullázása-javítása, immobiliser javítás, kilométer óra javítás, ESP, az autókban található szinte összes vezérlőegység javítása, autodiagnosztika.


Ezen kívül foglalkozunk Chiptuninggal, eco tuninggal, illetve ülésfoglaltság érzékelő szenzor helyettesítő modulok fejlesztésével és értékesítésével. Szolgáltatások menü alatt mindezekről bővebb információt talál.
 

Miért a legjobb megoldás az AutoDIGIT autóelektronika?

 

Mert cégünk több évvel ezelőtt autóelektronikára szakosodott, csak autóelektronikával foglalkozik. Időnk 100% -át az Önével hasonló problémák megoldásával töltjük, így biztosíthatjuk, hogy megfelelő mélységű szakértelemmel, a legfrissebb tudással és technológiával rendelkezünk. Számunkra kiemelten fontos a minőség, nem elégszünk meg félmegoldásokkal, kompromisszumokkal!  (És ne higgye, hogy ez mindenhol szempont!)

Minden esetben törekszünk mind árban és minőségben a legszakszerűbb megoldást nyújtani, meghallgatjuk a problémáit, válaszolunk kérdéseire, hogy Ön is biztos legyen abban, hogy a megfelelő szolgáltatót választotta.  Cégvezetőként a Kandó Kálmán Főiskola villamosmérnöki karán végeztem, diplomamunkámat /ESP –menetstabilizáló rendszer megvalósítási problémái/ a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara szakdolgozat díjjal illette. 

 

Miért érdemes inkább javíttatni, mint bontott alkatrészt beszerezni?


Lehet, hogy kap bontott alkatrészt a javítás áráért, de az előre nem látható működési zavarokat okozhat, pl. benne marad egy idegen autó azonosító száma, más kódolás, ami összeférhetetlenségi problémákat okozhat, vagy idegesítő apró hibák jelentkezhetnek, pl. kontrollámpa világít, nem működik a napi számláló stb.

Továbbá az alkatrészeknek általában típushibából adódó hibáik szoktak lenni, a bontott alkatrészben is nagy valószínűséggel előjön ez a hiba, szemben a javítottnál, ahol általában sokkal strapabíróbb, erősebb alkatrészekre cseréljük a hibás részeket. Nem utolsó sorban a javított alkatrészre fél év garanciát vállalunk (arra a részére, ami javításra került!), míg a bontott alkatrészre ez nem érvényes.

Váróban ingyenes WIFI használat, étkezési lehetőségek 50 méteren belül – lángosos, étkezde, vegyesbolt

Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.autodigit.hu