Autódiagnosztika


Napjaink autóinál a autódiagnosztika általában hibakód olvasással kezdődik, de nem merül ki ennyiben. Műszeres mérések, élőadat elemzés korszerű diagnosztikai műszerek segítségével.  Nem csupán a kiírt hibakódokra hagyatkozunk, mivel ezek sokszor megtévesztőek lehetnek.


Miért nálunk diagnosztizáltassa autóját?

Nem egyszerűen autószerelői szemmel vizsgáljuk a problémát, hanem villamosmérnökivel, ennek megfelelően pl. oszcilloszkópot is használunk, ami a jelek időbeli lefolyásának megjelenítésére szolgál.

A legtöbb autószervizben a szerelők 100%-osan a hibakódra hagyatkoznak, és nem vizsgálják meg annak valósságát. Mi nem rögtön a hibásnak kiírt alkatrészt cseréljük ki, hanem utánajárunk, hogy az valóban hibás-e. Sok esetben ezzel pénzt és időt takarítunk meg az autó tulajdonosoknak.  

Legyen szó egy világító motorhiba visszajelző lámpáról, avagy légzsák, netalántán ABS hibajelzésről nálunk pontos és biztos diagnózist kap hibájára.

A hiba feltárása után természetesen beszerezzük és beépítjük a hibás alkatrészt, vagy ha annak javítására van lehetőség megjavítjuk.


Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal nyújtunk Önnek garanciát!

Diagnosztikai műszereinket folyamatosan fejlesztjük, frissítjük.

 

Logó webre v3